torsdag den 12. november 2009
Peach Tart
Lidt Messier end fersken tærte og ikke nær så elegant - men hurtigere og smag-klog, lige så godt. Opskriften er en hybrid af fersken tærte i William Sonoma Baking: The Best of Køkken Bibliotek, forskellige teknikker og online fersken tærte opskrifter, og mine foretrukne frosne økologiske pie shell.
* Meget * Rustik Fresh Peach Tart
Fyld:
5 ferskner skrællet og slicedjuice fra en halv citron, ca. 2 tbsp1 / 3 kop sukker, en tærte tærte. Tilføj op til 2 / 3 kop, hvis du kan lide det sweeter.1 / 8 tsk nutmegToss ferskner, citronsaft, sukker og muskatnød. Lad sidde i 30 minutter (max. 2 timer), derefter dræne besparelse juice. Kog saft særskilt indtil reduceret med mere end halvdelen.
Udrulning wienerbrød shell (hjemme dejen eller frosne kager shell) til 10 \ "-12 \" diameter. Sted fersken-blandingen i midten beholde mindst 1-1/2 i af konditorvarer nøgne omkring kanterne. Finregn frugt med reduceret frugtsaft. Fold wienerbrød op omkring kanten af frugt.
Pensel kanterne af wienerbrød med mælk og drys med sukker. Bages i 40-50 minutter ved 400F.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar